Вълна от самоубийства или опити за такива от страна на охраната

...
Вълна от самоубийства или опити за такива от страна на охраната
Коментари Харесай

Кошмарен анализ. Защо има локви кръв около Путин

Вълна от самоубийства или опити за такива от страна на защитата на съветския президент Владимир Путин, всеобщи оставки на генерали, арести на високопоставени военни, самоубийства измежду висшето управление на " Газпром " и заличаване на фамилиите на олигарси, които знаеха прекалено много. Всичко това демонстрира, че другарството с президента на Руската федерация може да те вкара в гроба, пише .

Наскоро беше обявено, че . За това припомнят публицистите от плана FreeDom.

След това пристигна самоубийството на офицера от FSO Михаил Захаров в Кремъл през 2020 година тъкмо по време на работа. През същия месец 24-годишен снайперист също се простреля в главата. Тогава се твърдеше, че някогашният телохранител на Путин, който беше назначен за министър на изключителните обстановки, е умрял по време на ученията. 

Но поредицата от смъртни случаи не свърши дотук. В елитно село в Московска област е открит мъртъв някогашният „ Росвооружение “ Алексей Огарьов. Генерал от ГРУ Караогланов, който е обвързван с продажбата на оръжия, също е открит мъртъв. И в двата случая чиновниците на реда незабавно оповестиха некриминални аргументи за гибелта.

„ Това най-вероятно е пречистване на тези, които знаят прекалено много “, се твърди.

Военният неуспех в Украйна докара до тотална суматоха на Кремъл. И по този начин, Сергей Кисел беше отхвърлен от поста генерал-лейтенант заради големите загуби в неговата войска. Онзи ден чиновници на ФСБ задържаха генерал-лейтенант Роман Гаврилов, заместник-директор на Националната армия. Една от аргументите за задържането е източване на средства за армията.

Първият, който беше открит мъртъв, е Леонид Шулман. Той беше началник на транспортната работа на Газпроминвест. След известно време бе намерено и тялото на заместник-генералния шеф на „ Газпром “ Александър Тюлаков. И отново споделят, че е самоубийство. А на 18 април откриха телата на някогашния президент на " Газпромбанк " Владислав Аваев, брачната половинка и щерка му. Според проверяващите той е умъртвил жена си и детето си, след което се е самоубил.

„ Обкръжението на Путин обаче въртеше кални схеми освен в отбранителната индустрия. Затова в газовата промишленост на Руската федерация стартира мистериозна вълна от самоубийства “, споделят публицистите. 

„ Всички тези мистериозни смъртни случаи, вълна от оставки и арести са явен знак за суматохата на Кремъл. Сега съветските управляващи са буркан с паяци, които се гълтам един различен “, приключва историята.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР